Het Cairocks Webhosting Platform is ons klantengedeelte waar u uw account beheert.

Inloggen is de eerste stap om alle diensten die we aanbieden te beheren.

Hier laten we u zien hoe u inlogt.

1) Ga in de rechterbovenhoek van de website met de muisaanwijzer naar Inloggen. Selecteer Inloggen en klik om door te gaan.

Inloggen

2) Voer je e-mailadres en wachtwoord in waarmee u zich hebt aangemeld op de volgende pagina en klik op de aanmelden.

Inloggen-Invoeren