Weebly Website Bouwer
Marketgoo
SiteLock
VPN
SSL-certificaten

Vind je nieuwe domeinnaam

Producten voor alle bedrijven

Web Hosting

Razendsnelle Webhosting

Vanaf
€6.50 /maand

VPN

Beveilig en bescherm uw internetgebruik

Vanaf
€12.48 /maand

Marketgoo

De beste tools voor SEO van Marketgoo

Vanaf
€5.99 /maand

Onze garanties

Wij bieden garantie op elk benodigd vlak

24/7 deskundige ondersteuning

Controleert proactief op en waarschuwt u over malware die op uw website wordt gedetecteerd.

Snel en betrouwbaar

Als een scan iets vindt, zal SiteLock alle bekende malware automatisch automatisch verwijderen.

Super gemakkelijk te gebruiken

Controleert automatisch uw applicaties om er zeker van te zijn dat ze up-to-date zijn en beveiligd tegen bekende kwetsbaarheden.

100% uptime gegarandeerd

Krijg bescherming tegen de top 10 beveiligingsfouten van webapps, zoals erkend door OWASP, het Open Web Application Security Project.

Beveiligde servers

De TrueShield ™ Web Application Firewall beschermt uw website tegen hackers en aanvallen.

Vrij van infencties

Dagelijkse scans helpen malware vroegtijdig te detecteren voordat zoekmachines de kans hebben om het te vinden en uw site op de zwarte lijst te zetten.

High Performance

Directe en volledig geautomatiseerde installatie biedt u onmiddellijk bescherming zonder dat u iets hoeft te installeren.

Content Delivery Network

Versnel uw website door deze wereldwijd te distribueren en aan uw bezoekers te presenteren vanaf de dichtstbijzijnde locatie, waar ze ook zijn.

Onze klanten zeggen

Lees waarom klanten over de hele wereld vertrouwen in ons hebben

Erg tevreden over deze webhost. Niet alleen is de performance van mijn website duidelijk verbeterd, bij dringende vragen wordt ik steeds vlot geholpen. Bovendien heb ik door de aanvullende service voor website beheer heel wat kostbare tijd kunnen vrijspelen om op mijn core-business te focussen.

Je hebt de ervaring met het opzetten van hosting erg gebruiksvriendelijk gemaakt. Ik ben technisch onhandig, en toen ik dit vier jaar geleden via een andere hostingservice deed, was het proces veel verwarrender en frustrerender en kostte het me veel tijd. Dit was zo gemakkelijk en zo snel.

We zijn zeer tevreden over Cairockswebhosting. Er werd rekening gehouden met onze wensen en hebben dankzij onze nieuwe website de juiste klanten weten aan te trekken. Daarnaast was de samenwerking erg prettig: De adviezen waren duidelijk ern er werd altijd snel gereageerd. Bedankt.

Darnell voelt als een verlengstuk van ons team. Hij is een specialist in zijn vakgebied en is professioneel, maar daarnaast ook begaand en vriendelijk. Hij denkt altijd actief mee met onze bedrijfsprocessen en houdt ons scherp. Wij werken met veel plezier met hem samen!.

Ik wil mijn lof uitspreken voor zowel het gemak van de webhosting pakketten van dit bedrijf, als in het bijzonder de geweldige service die ik heb ontvangen.

Ik ben zeer blij met de hosting-services van Cairocks Webhosting; altijd snel antwoord en bereid om te helpen bij eventuele problemen.

Laten we beginnen!

U verdient het dat uw website snel is, ongeacht de grootte of het aantal bezoekers dat u ontvangt. Snelle websites scoren hoger in zoekmachines, genereren meer leads en verdienen meer geld. Onze privécloud maakt gebruik van de modernste technologie om dit mogelijk te maken met betaalbare kracht en ultieme betrouwbaarheid.

Neem contact op met ons

Powered by WHMCompleteSolution